Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att slå tillbaka eller svälja


Geronimo Moment 22

Styrka att veta vem du är

om den kommer, gör dig stark nu

stå rak var vacker 22




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-26 11:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
perfect! ;)
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano