Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem överlever? Matematikern!


Leva på 75%

Hatet bubblar i ditt bröst

honungen i ditt minne byts till Balsamico

75% sötma är ändå 3/4




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-26 11:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det tål att tänka på...
2013-03-26

  Lars Hedlin
Yes mycket bra:)
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano