Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågeställning..


Rättegång X

Zigenare, Jude, Blatte eller Neger

Warsawa 1942 eller Klippan 1995, Eckrö linjen

Var har skett sen dess?




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-26 12:03



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Evil lever vidare så länge det finns några som hurra för.
Ointelligent tvist jag ser!
2013-03-26

  Lars Hedlin
Det onda lever kvar....
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano