Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta hände..


Klippans Mördare

21 årig mördare nu självmördare

hagelgeväret blåste bort hans huvud, gråter vi?

Några gör det? Några inte!




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-26 12:23



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det var keith cedeholms son. hans dotter rasistmörfade även hon. eddie jönsson som dubbelmördade var kusinmj.
2013-03-26

    ej medlem längre
kraftfull!
2013-03-26

  Lars Hedlin
Bra .....Stark...Insikt
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano