Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens kraft


Mycket hänger ihop "Amore"

Ord hänger ihop! Kärlekens kraft
eller avsaknaden gör att du agerar fel

ibland för att du vill nå fram till någon
lite som karman i Budismen

Utan viljan att älska är du död
din vilja att skada är som en spottloska

från ett tågfönstet
i färdriktning




Fri vers av Federico Romano
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-26 12:35



Bookmark and Share


  Sebastian Noll
jag tror du har rätt. hur du själv uppfattar världen, uppfattar världen dig. något att tänka på för en dårfink som mig.
2013-03-29

  Piann VIP
Kärleken det största
av allt.
Bra förmedlat.
2013-03-26

  Lars Hedlin
Starkt skrivet
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano