Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens virrdröm



Nattens virrdröm
med en steppande dansör
- väckt av månljus

*

God morgon sa han
till minichefen som fick
ett skrynklat anlete

*

Rädslan styr
det mesta för de flesta
insåg han sent

*

Läste klassisk
fyrtiotalspoet och slogs
av språkets djärvhet

När poeter.se liknar
facebook lägger jag av




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-03-26 15:35



Bookmark and Share


  Cris
God morgon ska jag säga till minichefen :) som rädd gömmer sig under ett suddgummi medan jag djärvt hoppar över ett gem. Tjo, sol på dig.

Fina rader som alltid!
2013-03-27

    ej medlem längre
Starka fina och tankeväckande rader.
2013-03-26

  Stefan Albrektsson
Finfina strofer som pärlor i brokigt halsband! Och det strandade dragspelet på bilden är perfekt som vinjettbild! Jag vägrar fb, men jag kan nåra kortC typ ba lol rofl omg ): noob :)
2013-03-26

  Piann VIP
Tankeväckande

2013-03-26

    Jnåt
Detta slår läsaren med häpnad, tänk vilken framtid vi vill undvika! :-)
2013-03-26

  Tarantaran
Tankeväckande!
Speciellt facebook-
liknelsen fick mig att
tänka, att vi är ju med
själva och gör poeter.se
till det vi önskar, tillsammans..
Som samhället är allas ansvar,
och blir litet som vi förtjänar och
gör det till med vår egen insats,
och tillsammans med andra..
Jag vet inte hur du tänkte själv,
men dessa tankar kom till mig :)
2013-03-26

  catharina.jerbo VIP
Ja me! Kramiz! *gillar*

:-)
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP