Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner har tid

Berör mig nu
det gör du, ända till brädden
men att va´en rädd en
det ska du ej...

Du har ju nu
vänner som griper in och mig
som kan ge dig styrka
bara yrka...

Sträck ut din hand
och låt oss hjälpa vara till
i livet för dig som det var tänkt ju
och kära du tänk inte alls bara kom du...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-26 18:52



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Mycket fin text, säger mycket om medmänsklighet.
2013-04-06

  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat!
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt