Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bekännelse

jag drömde

att jag kysste en kvinna jag inte borde kyssa

men det var helt underbart

att göra det

faktiskt

och när jag vaknade

skämdes jag knappt någonting

bara lite grand




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-26 19:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är det drömmar är till för :))
fint Ingmar
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP