Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 . 12 . 12

 

 

 

 

Ett

Datum

Enkla tal

Passerade

I kalendern

En onsdag

Som blivit

Historia

Dåtid

 

 

12

12  

12

 

 

Vit

Snö

Lycka

Mötte

Svart

Sorg

 

 

12

12

12

 

 

Siffror

Inristade

Graverade

I våra ringar

På gravsten

Fastetsade

I minnet

För all

Tid

 

 

Magiskt

Mötte

Tragiskt

 

 

En dag

En natt

 

 

Två blev Ett

 

 

Och

 

Ett

 

Liv

 

Lämnade

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 518 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-03-27 13:12



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Två sidor på samma mynt...ljus och mörker...glädje och sorg...
För alltid ett datum både sött och salt...
En vemodsvacker text som säger mer om sorg än glädje. Applåd!
2013-03-30

  Linda CH VIP
Vackert, berörande och originellt!
2013-03-30

  Siggesdotter

En stark dikt, rak och enkel i sin uppbyggnad men som berör och ger många tankar om livet.... och dess oberänelighet. Mitt i den största lyckan kan plötsligt sorgen komma och slå sönder den till småbitar... Applåd









2013-03-29

  Angel of love
En lycka och en sorg en otrolig blandning. Texten berör starkt, kram
2013-03-29

  Lars Hedlin
Bra text om tider som flytt......
2013-03-28

    ej medlem längre
väldigt mörk men fin tex...som växer fram effektfullt till scrollningen
2013-03-27

  Tino
Älskar mina stavfel som visar sig när jag skriver kommentarer....


Ljudslingan var väldigt fin och känslig
du kunde inte hittat en mer passande stycke (låt) skall det stå naturligtvis
2013-03-27

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA" av detta starkt berörande!
2013-03-27

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande...men också väldigt vackert skrivet...
2013-03-27

  Bo Himmelsbåge
12. 12. 12.

En kristall av lycka

en kristall av sorg

som sakta lägrar

hjärtats tysta borg

Två blev ett

en kristall är kvar

den skimrar lyser

i minnet du har


En vemodig, men mycket vacker o fin minnesdikt
över ett viktigt nu i ditt liv.
Mjuk o följsam musik
kram

jo fölsam
2013-03-27

    ej medlem längre
Den är jättefin..
2013-03-27

  Heikki Hellman
Din litterära produktivitet, jag är andfådd, jag tror att du har funnit en kärkommen väg att öppna ditt hjärta. Du kopplar bra även musik i samband med dina texter! Jag går till bokmärke.
2013-03-27

    ej medlem längre
Berör mycket Nina
2013-03-27

  Tino
Ljudslingan var väldigt fin och känslig
du kunde inte hittat en mer passande stycke
2013-03-27

  Tino
Usssshh!
En dag med så starka kontraster.
Ett datum som inte fick förbli endast lycka
Sorg som fortfarande är lika stor, en händelse
som fortfarande inte har gjort sig förstådd.
Jag ser hela dagen och jag känner den svärta
som den lämnar.

"Magiskt

Mötte

Tragiskt"

Jätte fin dikt Nina,
jag gillar layouten på dikten
väldigt mkt!

Ett starkt bokmärke!
2013-03-27

  Robert Jonsson VIP
Känner decembermörkret i din dikt.
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H