Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tittade men såg ingenting

jag önskar
om jag blundar
se dig
leendes

men allt är svart
förutom enstaka fläckar
som när man tittat rakt in i solen
och sedan blundar

det finns ingenting där
kanske jag inte längre kan minnas
kanske jag inte längre kommer ihåg rätt

du kanske aldrig log
det var bara min önskebild

kanske du bara var min fantasi
redan då

 

© 2013 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-27 20:40



Bookmark and Share


  Schizooliza
Wow. Underfundig, flyt o tempo. Gillar denna:)
2013-04-10

  Pärlemor
Väldigt fin framfört om konsekvenser av en varm vilja och tidens gång.
2013-03-29

  Ninananonia VIP
Du berör ...tycker om denna
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP