Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem vet? Skojar lite & leker med ordet i bilden


Bio Gratis!!!

Biografen är öppen, finns det

något att se för en som jag

En vacker havande kvinna blinkar




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-28 06:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul "bild"...:-))
2013-03-28

    ej medlem längre
gillas!
2013-03-28

  Lars Hedlin
Roligt formulerat!
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano