Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny tid



inför det nya
är jag stum

bränd av misslyckanden
och söndersmulade ideal
vänder jag
varje mening i min mun
varje tanke i min hjärna
varje andetag vill jag ska bli rätt

ändå känner jag mig fri
befriad att vara jag
ändå älskad
befriad att vara mamma
med fel och brister
ändå älskad
fri att älska
med fel och brister
den som valt
att älska
mig




Fri vers av Jojo
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-28 08:37



Bookmark and Share


  Albert

inför det nya
är jag stum

jag också
stum
ändå fri

fint

Hej, förresten
Anders
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo