Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två solar

 

 

 

 

...i

veckor var det mulet

kallt och grått

snön föll

saknandes

himlens ljuva blått

 

 

när den stora dagen kom

fick vi ljuset åter se

inte bara en

utan två solar

med underbart sken

 

 

halo, du vackra fenomen

gav oss solens magi

som förgyllde vår dag

då vi förenades

i gnistrande vit symfoni

 

 

men ljuset byts mot

guldets rand

horisonten

glöder tills

mörkret tar dess hand

 

 

 

 

 

 

...i

mitt stilla sinne

står jag undrande

 

 

 

såg du

två solar

innan du

 

...blundade

 

*?*

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 400 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-03-28 13:00



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Fin dikt..verkligen fin och känslosam..man riktigt önskar att man hade fått se detta fenomen.
2013-04-03

  Chawa VIP
Beundransvärd dikt! Stor och djup...!
2013-03-30

  Tino
Otroligt vacker!
2013-03-30

  Siggesdotter
Intressant och lite annorlunda tema - halo- men med känsla och med en oväntad fråga på slutet - bra!
2013-03-29

    ej medlem längre
väldigt fint..
2013-03-29

  Angel of love
Öm och vacker text
2013-03-29

  ResenärGenomLivet VIP
Kanske naturens sätt att ge en speciell upplevelse...vackert skrivet...
2013-03-28

  Lars Hedlin
Tycker om denna ;)
2013-03-28

    ej medlem längre
ljuvlig text...
2013-03-28

    ej medlem längre

så vackert flödar värmen här ...
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H