Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter fem (och om Venus kärlek)



Du sa
när du kom hem
efter jobbet
strax efter fem

att det enda
som fick dig att le
som att allt är ok,
för de andra att se,

trots att ett förtvivlat skri
gav sig till känna
på djupet därinuti,

var tanken på arbetets slut
och att äntligen andas ut
i min mjuka famn.

Jag höll dig så hårt
för att fördriva allt svårt.

Jag vill döva din smärta
med kyssar och smek
ur djupet av mitt hjärta.

Tag min kropp
res den opp,
ge mina bröst en röst
för dina händers längtan.

Vårt skri är bara vi,
men jag bedyrar
att våra vingar,
vid Venus kärlek
till oss kvinnor,
allting betvingar.

Stolt och osårbar,
gåtfull, allena
går du imorgon bepansrad
som Pallas Athena.










Bunden vers av Delilah Juno VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-28 13:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker är denna kärlek ..
2013-04-07

  Siggesdotter
En vacker dikt om innerlig kärlek och allt vad den kan betyda när liv och jobb känns tungt!
2013-03-30

    ej medlem längre
Glorious!!!!
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP