Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon fick se sin son dansa

hon fick se sin son dansa i aprilsnövädret. hon fick se pojken svänga armarna runt, gripa med händerna i luften efter de singlande flingorna, vända ansiktet rakt upp mot skyn. hon såg att han höll munnen öppen mot de fallande iskristallerna. hon såg att han var lycklig, att han njöt.

efteråt berättade han för henne:
"mamma, jag dansade med orden. snöflingorna är ord. jag fångade dom. drack dom. nu är de mina".
"jag skall skriva dom till meningar. forma dom. kanske kan jag spela dom också".




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-28 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP