Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Häxan surtant säger : Dom som har snippa, dom får bestämma – så är det! Ledsen, kollegerna, ni är censurerade


Häxdans

 

Du tror vi dansar med Djävulen

Den gubben finns inte ens, min vän

Det finns mer än supa, knulla och slåss

Det vi gör när vi ses angår bara oss

Allt kvinnor gör handlar inte om män

 

Det finns krafter vi inte behöver förklara

liksom handlingar vi inte tänker försvara

Är det kvasten du söker där du går och smyger

Det är inget vi måste ha när vi flyger

Vi kan det, vi vill det, så vi gör det bara

 

När du förstår att du inte är oumbärlig

då tror du att kvinnan så klart är oärlig

att det finns något annat maskulint

som har något värre, något stort och fint

och din svartsjuka blir rent förfärlig

 

Du har dina fel och brister, du man

men håll inte kärleken fast i din hand

Ge den frihet att andas och röra sig

så kommer den aldrig att överge dig

Och käringar behöver flyga bland

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-28 18:46



Bookmark and Share


  Mike
Den här är fantastisk! Den har en underbar rytm. Man får en melodi när man läser. Sen är innehållet viktigt och skrivet med glimten i ögat.
2013-08-08

  Lyckohäxan Enediel
Men åh vilken härlig rimdikt! Den gilla jag :D
2013-03-31

  Peter Olausson VIP
skön text med ett mycket rimligt budskap!
2013-03-31

  Järnkatten
Helskön, mina varmaste applåder :)!!!
2013-03-29

    tramp
haha och här döljs alla hemligter i Blåkullas dimridåer
2013-03-29

  kjell-åke bearfoot VIP
För mig får du flyga så mycket du vill :)
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP