Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar en stund vill.....








Fängslad mellan två världar

mellan det synliga och det

som ingen har sett....


Vandrar en stund vill

mellan det sagda

och det osagda...


Anar din ljusgestalt

som skingrar mörkret

och löser banden



Genom stormens öga

genom dödskuggans dal

leder du mig....


Du tar min hand

och säger: jag älskar dig

var inte rädd.....


Du leder mig så milt

genom tårarnas dal

ut i frihet....



Ett dukat bord

en duk så vit

min hungertid är slut....



Nu vågar jag ge dig orden

släpper dem varsamt

i dina händer....


Mellan dimmorna lyser

ditt leende emot mig

leder mina steg


Genom mörka vatten

genom eld och storm

in i Din famn








Fri vers av Michaela Dutius
Läst 417 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-28 19:27



Bookmark and Share


  Maria T
Trösterik vandring
2013-03-31

  Ninananonia VIP
Mjuka ord vandrar in..
2013-03-31

  anits VIP
så fint och berörande skaldat
om tro och tillit till Han som
skapat allt
2013-03-30

    Annika J
Så varmt och gott om relationen till Den Osynlige!
2013-03-29

    eva m h
Underbart vacker
2013-03-29

  Piann VIP
Så fint beskrivet,
om tron och tilliten
till vår skapare.
2013-03-28

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt med denna trygghet och kärlek...
2013-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Underbart vittnesbörd om Denne Jesus, som allena är Gud och som valde att bli människa för vår skull.
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius