Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tung tomhet

 

 

 

 

Tomhet väger

Tungt

 

 

I tomheten

Finns

Tystnaden

 

 

I tomheten

Finns

Ingenting

 

 

I tomheten

Finns

Saknaden

 

 

I tomheten

Finns

Minnena

 

 

Tomhet väger

Tungt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 491 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2013-03-29 10:00



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Excellent sammandrag av tomhet. Du har talanger! För dig att skapa med ord är det en lätt sak!
2013-04-09

  Angel of love
Stark text som berör.
2013-04-08

  Chawa VIP
Ord som griper tag...som känns och tynger... Vemodet är stort i enkelhetens vackra utforming...
2013-04-05

    ej medlem längre
jättefin text, det gör ont i Själen när man läser för man känner igen sig.
2013-04-04

  Pärlemor
underbart träffsäker i kombination med en väl vald bild. man känner riktigt tyngden.
2013-04-04

  katastrofromantiker
Åh ja jättefin! Bra!
Du har fångat tomheten, hur den känns.
2013-04-01

  ULJO
En berörande och fin text
2013-04-01

  Tino
Minnena är tunga, och besöker dig i tystnaden.

2013-03-30

  Siggesdotter
Strålande poesi om tomheten och en urbra bild till också! Applåd!
2013-03-29

  Bo Himmelsbåge
En tungt vägande dikt om tomheten; där allt finns, men ändå ingenting: en kontrapunkt där tomheten o alltet svänger i takt o samverkar tills saknaden mognar och slutligen tar över. Då kan tomheten tillföras något nytt. Applåd o bokmärkes!
2013-03-29

  Lars Hedlin
Verkligen en fin text!
2013-03-29

  Eponine
Kraftfullt, motsägelsefullt och just precis så! Mycket bra!
2013-03-29

    ej medlem längre
Väldigt bra beskrivet..
2013-03-29

  Piann VIP
Bra skaldat.
2013-03-29

  ResenärGenomLivet VIP
Talande...både bild och text...
2013-03-29

    ej medlem längre
du uttrycker dig sparsamt men stort - en text med stort värde..
2013-03-29

    ej medlem längre

Mycket berörande och vackert ...
2013-03-29

  Robert Jonsson VIP
Precis så Nina
2013-03-29

  Fairytailgirl
Mycket fint beskrivet!!!
2013-03-29

    ej medlem längre
Kraftfullt skaldat.
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H