Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är av lust och liv

Nu hör du vad jag säger
man får faktiskt
stålsätta sig här

Är man duktig då
när man förtränger
vem man är

Jag är av lust och liv
och inte av stål
så det är inte mycket jag tål

Men livet har prövat mig hårt
det har ibland varit svårt

I alla fall kan jag säga att
genom mina svaga stunder
har det hänt under

Det är ett under att kunna
öppna sitt hjärta
även om man vet att det innebär smärta




Fri vers av Spirit
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-02-24 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit