Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Birgitta Wäpplings "Att bjuda upp dig för en enda sekund"


Kärlekens ögonblick



Kärlekens ögonblick
låter sig inte förklaras.

De bara är och bör tas
tillvara med ödmjukhet.




Fri vers av Fredrik P. VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-29 17:38



Bookmark and Share


  Millan1
Mycket vackert i sin enkelhet.
Talande..
2013-04-02

  Stefan Albrektsson
Så sant! Och detta skrivet med fint formmedvetande och rytmik.
2013-04-02

  Siggesdotter
Kan det sägas på ett bättre sätt? Applåd! Ändå vill vi fortsätta att läsa och skriva kärlekspoesi!
2013-03-31

    © Birgitta Wäppling VIP
Oj, vad roligt att se att min dikt inspirerade till så fina ord som publicerats här.
2013-03-31

  aol
klokt vackert skaldat,
2013-03-29

  Piann VIP
Vackert skaldat.
2013-03-29

    ej medlem längre
den var vacker, och bär på slutord som gör vägen vacker eller inte
2013-03-29

    ej medlem längre
Så få ord - så mycket sagt.
2013-03-29

  Sanna Mohlander
Kloka ord, fint framfört!
2013-03-29

  DaRe Art Project
Värdigt.
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP