Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nostalgi


Krokodil

Jag ser en film av nostalgi

Ex-Ex-Ex Kvinnan påverkar mig

Jag minns med bilder..

Kvinnorna minns mig

Ändå så blir det fel! Nu finns dom på Face book

& jag drömmer vidare om lyckan att bli älskad




Fri vers av Federico Romano
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-29 19:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslor som bubblar upp!
2013-03-30

  SatansSon VIP
börja tränma. spring ett varv rfunt motionsspåret och håll igång med yoga. richard hittlemann har skrivit en utmärkt bok om yoga för nybörjare., man blir elegant som en katt på en månad. boken fins på adlibris.
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano