Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veni,Veni Emanuel.

Jag behöver dig.
Jag lever inte utan dig.
Du är mitt allt.
Du är skälet varför jag vill leva.
Din kärlek drogar mig i dina armar.
Du är underbar
Sällsynd
Jag älskar dig <3




Fri vers av DemKallarMigDiktator
Läst 110 gånger
Publicerad 2013-03-29 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DemKallarMigDiktator
DemKallarMigDiktator