Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutsig luft

Andas
säger de

Luft i lungorna
och ut i intet igen

Varenda andetag
gör ont

Vill ju inte ha luften
den smutsar ner mig

Försöker skära ut
det smutsiga, det fula

Men det finns ju
inom mig

Måste skära djupare
till det innersta

Det smutsiga
måste bort

Ett sista andetag
ut i intet

Äntligen, luften försvann
och jag är ren




Fri vers av Kreol
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-29 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grymt bra!
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Kreol
Kreol