Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet ju.

För att jag vet hur min begravning ska se ut.
Jag vet vid vilken tidpunkt The Libertines ska spelas,
och när Lokes eller Skaburbian Collectives tid är kommen.
Jag vet vart de skall finna mitt sista brev,
och vart min kropp ta sitt sista andetag.

Jag vet.




Fri vers av Kreol
Läst 333 gånger
Publicerad 2013-06-03 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kreol
Kreol