Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt handlar om dig

Du.

Din doft. Dina andetag. Ditt sätt att säga mitt namn. Dina armar kring min midja och dina ögon plirande mot mig på tidig morgon. Ditt skratt. Din dialekt när du är berusad. Du som hållit om mig när jag haft ångest. Ditt sätt att röra dig på. Din röst och flödet i dina ord när du är exalterad. Din osäkerhet när din hårda fasad rämnar. Ditt rufsiga hår. Dina egenheter. Dina läppar; mjuka mot min hals, min panna, mina läppar.

Dina lögner.

Dina
händer
kring
min
hals.




Fri vers av Kreol
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-06 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kreol
Kreol