Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta älska

När slutar det göra ont?

När slutar smärta vara den enda en känner?

När kan man börja andas utan att luften bränner sönder en?





Hur slutar man älska någon, bara för att denne inte längre älskar dig?

Hur skrubbar man bort hans kramar,

Hur blir man fri från minnet av trycket från hans läppar mot dina?

Hur raderar man alla ändlösa nattliga konversationer

som inte skulle vara förståeliga för utomstående?





Hur slutar jag älska någon som inte älskar mig?




Fri vers av Kreol
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-04 14:38



Bookmark and Share


  bumerang
Man kommer igenom,
Men det tar tid.
Och du, det gör ont i alla åldrar.
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Kreol
Kreol