Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlag mellan människa och kropp

Kyssar ekar genom tomheten i en kropp
Stönen är mekaniska, förprogrammerade

Beröring berör inte mer än hud
Det finns ingen själ att röra vid kvar

Ett lik med ett sexliv
Samlag mellan människa och kropp

Åh.

Hur jag saknar att vara icke-tom
Vad jag saknar att vara mer än hud och ben

Smeker. Stönar. Särar.
Kroppen fungerar som den ska.







Fri vers (Fri form) av Kreol
Läst 657 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-20 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kreol
Kreol