Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig, ljug för mig.

Spegel spegel på väggen där
Säg mig, om jag svälter mig
kan jag då säga att jag vacker är?

Spegel spegel på väggen där
Säg mig, kommer någon att se
Om jag mig sönder och samma skär?

Spegel spegel på väggen där
Säg mig, kan jag bli älskad
om jag fejkar ett sexuellt begär?

Spegel spegel på väggen där
säg mig, kommer han ta mig tillbaka
Om jag lovar att inte vara till besvär?




Fri vers av Kreol
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-04 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kreol
Kreol