Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harajukuflicka

Jag sticker ut.
Jag är färgglad.
Full med hårspännen,rosetter och massa smink.
Alla skrattar åt mig.
Jag bryr mig inte.
För jag är annorlunda och är stolt.
För jag är en Harajukuflicka.




Fri vers av DemKallarMigDiktator
Läst 136 gånger
Publicerad 2013-03-29 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DemKallarMigDiktator
DemKallarMigDiktator