Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April

-

Mars månad i vitt vill bäddas ner i sängen …

sova gott i dun!

 

Men April – strax väckt – ska se sig om, förblindas!

 

Oskuld? Arsenik …




Övriga genrer av Madeleine Richter
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-29 21:51



Bookmark and Share


  Akvamarin
Tänkvärt och vackert. Men både oskulden och arseniken får bida sin tid. Just nu bara is och snö. April har kommit, men mars framhärdar med sitt duntäcke.
2013-04-01

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter