Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- - - e t t m a t t s a m t a l - - -




Ett matt samtal
bedövar mina sinnen och min vilja
den tröttheten är farlig
lämnar kroppen obevakad
för angrepp
tigger om det
som en omedveten självbestraffning
om medvetna fel
med tankar så vida
sitter kroppen fängslad
i ett dilemma
som inte fyller några krav
därför onödigt och meningslöst
fast sanningen att säga
söker jag en annan väg
ut...




Fri vers av King ink
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-02-24 23:32



Bookmark and Share


    NoMi F
Äsch då, förlåt-glömde ju säga att
den talar till mig får därmed också en
2006-02-25

    NoMi F
Här kan jag nu tolka lite olika, vad jag tror mig se
är sorgsenhet, djupa mörka funderingar, meningslöshet
men vad har hänt vännen?
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink