Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
La Bibbia - Bibeln


David

Nog finnns det hjältar i biblen

& visst blir man facinerad av historien

Om Simson & David fast det är sagor..

Eller sanning, nästan, en mordisk Salomon

Gör rättvisan till sin: Öga för öga!

Men är det rätt? USA tror så, gör vi?




Fri vers av Federico Romano
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-29 22:40



Bookmark and Share


  Dito VIP
Det finns ond rättvisa och god rättvisa:Den onda förintar ,den goda bygger broar
2013-03-30

  ResenärGenomLivet VIP
Jag håller mer på "vad du vill att andra ska göra mot dej, det ska du göra mot dem"...
2013-03-30

  Federico Romano
Det stämmer men Usa är nog tydligaste på den punkten..
2013-03-30

  Lars Hedlin
JA inte bara USA finns andra länder som också tror så...
2013-03-30

    ej medlem längre
No.
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano