Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själavandring


Det är rätt lustigt,
det här med frihet.
Som jag just nu,
fått äran att drabbas av.
Endast av ett skäl,
och det är:
Att min morgondag,
ej planerats av mänskligheten.
Vilket gör,
att min själ vågar sig ut,
på en själavandring.
Utan att behöva känna,
någon som helst press,
på att vara hemma.
Innan morgonen gryr.




Fri vers av Maggie
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-02-25 01:42



Bookmark and Share


  hawkeye
Intressant dikt....
2006-06-10

    ulpa
Mycket fint skrivet
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie