Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: David Dahmén


Han diktar om det



Han diktar om det

han tänker dikta om sen

men avvaktar med


I förlängningen finns

kanske en kärlekssaga




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-30 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt finurlig
2013-03-31

  Tarantaran
Han vill kanske låta den växa fram
hos läsaren...man kanske förstår på
slutet varför han valde att berätta så..
blir litet nyfiken...:)
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP