Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör musiken

 

Solen skiner, bytt gardiner,
ljuset strömmar in.
Våren gläntat, som vi väntat,
skönt i själ och sinn.
Fåglar kvittrar, ögon glittrar,
kärlek sprider sej.
Ljum är vinden, varm är kinden,
dansa nu med mej.

Hör musiken där vid viken.
Kom och ta min hand.
Skratt och lekar, ingen tvekar
knyta nya band.
Glatt vi vandra med varandra,
sjungande vår sång.
Slut på kyla, vind som yla.
Hej för denna gång!!!!

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-03-31 10:25



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gör mig glad :)
2013-04-05

    Ken Cassel
Du kan få komma hem till mig och hjälpa mig
med mina gardiner också vännen! :))

hihi

Ja, jag hör musiken :)

Kramar/Ken
2013-04-05

  Olof Lagerhorn VIP
Så svårflörtad vår finnes ej som kan tacka nej till denna underbara vårdans!
2013-04-03

  anits VIP
Underbart skaldat, en text
som väcker vårglädje
2013-04-03

  Stefan Albrektsson
Ljuvliga rim, ljuvlig rytmik - flödar som en vårflod, glittrar som vårsol i vattenpölar, dansar fram som en blåsippeäng.
2013-04-02

  Siggesdotter
En sådan mysig vårdikt du skrivit full av sprittande glädje - härligt - jag blir så glad!
2013-04-01

  bittemi VIP
Liv och lust i denna fina text!
2013-04-01

  Eva Helene VIP
Smittsam vårglädje. Fint!
2013-03-31

  ULJO
Underbar text att finna glädje och lyckorus i
2013-03-31

    ej medlem längre
Det spritter av glädje i dina ord. Vilken underbar text!
2013-03-31

    ej medlem längre
Blir glad av dina trallande ord.
2013-03-31

  Ole Sunnerfjell
Allt så skönt trallande i dur. Visst är det efterlängtat
2013-03-31

  Marianne Räf
Ja, det hörs musik genom hela dikten.
Melodiskt och dansant, - bra rimmat!
2013-03-31

  Lars Hedlin
En vacker värme i denna! ;)
2013-03-31

  Bo Himmelsbåge
Härligt! " Får jag lov? " " " Till vad då? " " Tja, jag tänkte vi kunde dansa lite! " " Javisst! " " Fint! Ställ dig på då, så åker vi! " Applåd!

2013-03-31

  SatansSon VIP
har småfåglarna kommit nu?
2013-03-31

    Ken Cassel
Fint vännen :)

Blev glad över att läsa den...
2013-03-31

    ej medlem längre
Ja, verkligen underbar rytm, och en känsla av vår.
2013-03-31

  Alva Johnsson VIP

Lekfullt och lite spritt i bena. Härlig rytm!
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP