Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mars 2010


Vårsnön i repris



När vårsnön faller

hörs stammande fågelsång


vitt vitt vitt vitt vitt




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-30 21:44



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ljuvligt Fredrik! Klangrikt som den stammande fågelsången!
2013-04-02

  Piann VIP
Vackert
2013-03-31

  Tarantaran
Fin vårasnö - känsla..
aprilsnö är som fåragö
enligt Bondepraktikan..
' vårasnö är fåraö '
i Skåne visst, fick
googla mig till det :)
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP