Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gör aldrig så igen.


Till minne av dig som en gång fanns

Du sluter ögonen
Tar några andetag
Du öppnar ögonen igen
Ser på vattnet

Fötterna står nära kanten
Så nära att tårna pekar ut i luften
Tårarna rinner
Som floden som forsar under dig

Ett steg och du faller
Ner i den sista anhalten
Du slappnar av

Lemmarna mjuknar
Lungorna jobbar
Hjärtat pumpar

Ögonen sluts
Allting blir svart

Du faller
Nu sover du
På botten begravd levande

Sov gott min vän
God natt




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-30 23:22



Bookmark and Share


  Tess74
Sorgligt och starkt
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Gina.P