Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hålla.

Jag vill hålla dig nära
Få dig att förstå
vad du betyder för mig
men jag är rädd
att hålla för hårt
och kväva det som finns
rädd att hålla för löst
och då låta dig glida iväg
Hur ska jag kunna veta
att jag håller dig i kärlek?

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-31 09:51



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag tänker alltid
så, jag håller så
som jag vill att nå´n
skall hålla om mig då...
2017-04-06

  Amari
Fin text!
Ja, hur skall man veta
hur hårt man kan hålla,
och det av kärlek.

2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP