Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Murar av ensamhet.

Jag har byggt murar
ett skyddsnät
som är svårt att ta sig förbi
murar byggda av svek
en frånvarande far
en svikande mor
sårande kärlek

Ständigt följd av ensamheten
ensamhet murar skapat
Du sätter sprickor
Raserar sakta men bestämt

Länge har jag varit ensam och stark
men den styrkan är falsk
för inte är jag stark
ensam i mörkret

Du ger mig ljus
Jagar bort mitt mörker
låter mig vara svag
Du ser att bakom leendet
finns något annat
Fångar du mig när murarna rämnar?
Släpper du in mig i innersta rummet
när jag visat vägen till mitt?

Jag vill bygga
men inte murar
utan broar
broar av kärlek
samförstånd
och samhörighet
Vill du bygga med mig?

© Kajsa.






Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-03-31 10:02



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Berörande dikt! Mycket känslor...

applåder!
2013-06-14

  Lärling
Starkt formulerat. Berör.
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP