Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om.

Min sorg speglar sig i dina ögon
Jag vet att sorgen riven även i dig
Vetskapen om att vi aldrig kan bli ett
finns hos oss båda

Ändå finns känslorna där
Längtan att bara få krypa nära
Att ännu en gång få mötas
och se in i varandras djup
Du öppnade en dörr
som aldrig går att stänga
minnena kommer vi alltid att dela

Båda önskar vi varandra lycka
men det smärtar att veta
att du kommer dela din lycka
med någon som inte jag
Jag önskar att vi mötts förut

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-31 13:12



Bookmark and Share


  Amari
Det gör ont att läsa...
Får inte vara så här...
Det är så tragiskt,
men så vackert, "mjukt" skrivet.
Tycker om att läsa dina texter.

2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP