Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sista stegen






En gång går vi
de allra sista stegen

en gång skils vi
för att inte mötas igen

en dag hörs den sista viskningen
fast vi inte vet just då

en gång stänger vi dörren

för allra sista gången

jag vet inte när
och det gör inte heller du

Men alltid

kommer det att dröja kvar
ett sista leende
en sista smekning


och någonstans

bärs det vidare av ömma händer....




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-31 12:51



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Så sant och viktigt att tänka på, fast vi så lätt glömmer.... Att lämna, säga adjö, hej då i vänskap och med omtanke och kärlek.... Vi är alla dödliga och vet inte när det är "sista gången"...
2013-05-10

  Tino
Otroligt lågmäld
och bekväm text.
Texten nästan viskas till mig
Underbart vackert
2013-05-05

  anits VIP
Mycket fint och berörande skaldat
2013-04-04

  Änglaögon
Så fint...
2013-03-31

  ResenärGenomLivet VIP
Ord som känns...men med hopp...
2013-03-31

  Maria T
Vackert
2013-03-31

  Rachel Roth
trösterikt
2013-03-31

  Ninananonia VIP
Berör så fint...
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius