Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tag min hand.

Tag min hand
Kyss mig ömt
Jag vill att du går

Bakom mig
Framför mig
Bredvid mig stå

Vägen är mörk
Även skymd ibland
men jag är trygg
Med dig i min hand.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-31 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP