Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag läste de här små raderna, när jag var och tränade. Jag tyckte de sa så mycket och vill skriva ner dem här så alla får läsa och tänka efter och ställa sig själv frågan \"Hur är jag som vän\"


Tre rader som säger så mycket...

Min bästa vän
är den som tar
fram det bästa ur mig.




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 525 gånger
Publicerad 2006-02-25 09:08



Bookmark and Share


  Bysmeden
Ditt hjärta är en skatt som aldrig tar slut....!
2006-03-05

  Niklas Gladh
Att få ha en sån vän är värt så mycket.
Talande små rader!
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson