Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nja , det är nog inte en sång. men det blev som i sångformat. knas.


Sång till en fjäril.

Lev livet,
bred ut dina vingar.
Lätta från marken,
flyg ut över världen.

Bry dig int om andra,
bara du existerar.
I hela världsaltet,
finns bara du.
Flyg du vackra fjäril,
glöm det som varit.
Börja pånytt,
du föds här och nu.
Från ful ankunge,
till vacker fjäril.


Lev livet,
bred ut dina vingar.
Lätta från marken,
flyg ut över världen.


Låt livet slutas kringom dig,
färdas från natt till dag.
Mörken övergår till ljus,
minuter till en evighet.
Solen lyser för dig,
bada i dess sken.
Världen finns för dig,
du vackra skapelse.
Passa på när du har chansen,
gör det du vill göra.


Lev livet,
bred ut dina vingar.
Lätta från marken,
flyg ut över världen.


Flyg, du vackra fjäril,
bekymra dig inte om något.
Strunta i livets frågor,
för det är som det är.




Fri vers av hanso
Läst 486 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-25 10:39



Bookmark and Share


  Missi VIP
hela dikten dansar fram. ja, som en fjäril.
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

hanso
hanso