Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ÄR dålig på rim. men ibland bara måste jag.


Vintermörker skapar sommarlängtan

Vintern smyger sig fram, medför kyla och snö
skapar problem framför dig, du väntar bara på tö
du undrar varför allt skall inträffa just dig,
vill förmå någon att trycka på play
och där du har fastnat tänder du ett hopp
att lycka och värme skall besöka din kropp
men medan dina ögon allt oftare tåras
ser du hur världen omkring dig våras
utan förändringar från vintertidens mörker.




Fri vers av hanso
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-04-03 15:50



Bookmark and Share


  Felzu
"du undrar varför allt skall inträffa just dig,
vill förmå någon att trycka på play"
- underbara rader. :')
Och underbar dikt annors också. Rimmen är så fina, int ett enda nödrim utan den flyter på som om du bara skulle ha tagit det från huvudet utan att tänka efter - som om allting liksom bara kom med rim, från första början.
Den är jättevacker. <3
2006-04-06

    ej medlem längre
så vackert *snyft
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

hanso
hanso