Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är sötsliskigt, jag vet, men kanske passar det bra ibland ?


Förbjuden kärlek

Känner en vind genom mitt hår
en doft av stilla sommarbris
det är du som står bakom mig
möter min blick med chokladbruna ögon
en blick baserad på kärlek, och lidande
det gör ont att möta den blicken
på samma gång känns det behagligt
är medveten om alla fel vi gör mot andra
men det känns så oemotståndligt och rätt för mig
när du sluter din hand kring min
och du gör det ännu omöjligare att försöka glömma
doften av sommarbris, choklad, dig.




Fri vers av hanso
Läst 558 gånger
Publicerad 2006-04-03 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hanso
hanso