Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär dig sikta, amor.


Amor, du har återigen träffat mig.
Pilen träffade såklart inte honom.
Slintade det kanske igen?
Står inte ut med obesvarad kärlek.
Jag vet ju (alltför bra) vad det går ut på.
För mycket tårar, för mycket drömmar.
Vill bryta av din pil o din båge.
Det är ditt fel amor.
Men så är det så enkelt (alltför enkelt),
att skylla på någon annan än sig själv.




Fri vers av hanso
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-02-27 19:21



Bookmark and Share


  Felzu
Fast jag kommenterade alla dom här dikterna på mesen ren, så måste jag ju skriva nånting. Jag älskar den här som jag redan sa, den är så underbar, och slutet är jätteproffsigt. :D
2006-03-01

  Jeanette
skönt skrivet! Verkligen roligt att läsa.. även om känslan inte är den härligaste!
Men jag håller med dig fullt ut! Än en gång riktigt bra skrivet!
Kram på dig ( v )
2006-02-27

  Marlene Anna Linnéa
skön humor i elendet :) bra skrivet
vet vad du menar och du har rätt i slutet
tyvärr
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

hanso
hanso