Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrädsla.


Tänder lampan, släcker lampan.
Tänder lampan fort igen.
Mörkret är för mörkt för mig.
Skapar siluetter, som skapar tankar.
Men vad är det som skrämmer mig så ?
Precis samma syn möter ju en i ljuset.
Det finns inget att vara rädd för.
Jobba bara med att hålla tankarna borta.
Släcker lampan med ett klick.
Om det skulle vara så lätt att bli kvitt rädslan.




Fri vers av hanso
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-02-25 14:07



Bookmark and Share


  Missi VIP
ja usch. ibland kan man bli så rädd....
2006-03-06

  Jessi
Irk, känner igen det där. Jag är också himla mörkrädd!
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

hanso
hanso