Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet att jag vet att du vet det.


Du vet inte
hur det känns
inuti mig.
Djupt inom mig,
dit du inte når
med dina händer,
som håller mina.
Men orden du yttrar
och leendet
på dina läppar,
skvallrar om
att du har förstått
vad som existerar,
i mitt hjärta.
Du vet
hur det känns
inuti mig,
att älska någon
på det sätt
jag älskar dig.




Fri vers av hanso
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-05-13 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hanso
hanso