Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så enkelt, att forma läpparna till ett leende. Varför inte göra det oftare?


leende


Dimma över frusen mark
bara ett tyst lugn
frågor blir besvarande
av kärlek
i form av leenden
från en människa
till en annan
värmer upp frusna hjärtan
säger mer,
än tusen ord.




Fri vers av hanso
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-04-03 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hanso
hanso